Tips voor het maken van een nieuwe kledingkast voor een budget

Elke dag als ik naar mijn kast kijk, ben ik altijd bij mezelf: ‘Ik heb nieuwe kleren nodig’. Maar dan komt het ‘Maar ik ben blut’ in me op. Het is waar dat ik geen duizenden dollars heb om aan nieuwe kleding te spenderen. Dus in plaats van dezelfde 6 shirts te dragen, besloot ik om naar binnen te kijken om kleding te verwijderen en een geheel nieuwe garderobe te krijgen.

  1. Ga door al je kleren; Hoe kun je een nieuwe garderobe krijgen zonder de oude op te ruimen? Terwijl je er doorheen denkt, denk je: ‘Hoe vaak draag ik dit?’ of ‘draag ik het opnieuw?’ Dat zou moeten helpen met de verwarring om die lelijke kersttrui weg te doen of te houden, en je hoopt complimenten te krijgen, maar doe dat niet. Realiseer je.
  2. Probeer de kleding die je wilt houden; Of probeer de kleding waarover u debatteert over het kwijtraken of bewaren. Meestal helpt het bij het beslissen. Als je het op je haat, verwijder dan als. Als je denkt dat je het gaat dragen en het leuk vindt, bewaar het dan. Wees eerlijk tegen jezelf, ga je het dragen?
  3. Verkoop de kleding die je niet wilt; Dit is de perfecte manier om geld te krijgen voor een hele nieuwe garderobe. Er zijn veel websites en apps waarmee je een foto van het item kunt maken en iemand het kan kopen. Er zijn ook kledingwinkels die je geld geven voor je oude merkkleding zoals Plato’s kast. Blijf op de hoogte of gebruik Google om uit te zoeken wat winkels doen.
  4. Kijk voor goedkope maar kwalitatieve nieuwe kleding; Ik weet dat het moeilijk kan zijn, omdat alles zo duur is, vooral kleding. Maar er is een weg rond onredelijke prijzen. Zoals serieus 30 dollar voor een tanktop ?! Kijk rond in verschillende winkels of online. Er zijn veel apps waarmee je kleding kunt kopen en verkopen. Zorg ervoor dat het iets is dat je zult dragen, zodat je je hard verdiende geld niet verspilt aan iets dat je nooit zult gebruiken. Geef toe, het gebeurt veel. Kijk rond en verken de website en winkels die goedkoop verkopen om een ​​dollar te verdienen voor meer items in je kast. Ik zal je een klein geheim vertellen … ik gebruik promotiecodes zelfs als ik het goedkoopste ding op de website heb. Ik heb een dure smaak, maar ik ben goedkoop. Promotiecodes zijn geweldig om een ​​dollar of twee te besparen. Wat voor u werkt om geld te besparen.

Tips voor het maken van een nieuwe kledingkast voor een budget Kleren  nieuwe maken kledingkast budget

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *