Waar te beginnen in uw huwelijksplanningsproces

Waar te beginnen in uw huwelijksplanningsproces Liefde  huwelijk

Waar te beginnen in uw huwelijksplanningsproces Liefde  huwelijk

Dus je bent net verloofd? Gefeliciteerd! Dat is zo geweldig! De dag dat ik verloofd was, was absoluut een van de meest verbazingwekkende dagen in mijn leven! Alleen al erover nadenken maakt me aan het lachen!

Als je heel recent bent aangenomen, kun je mijn bericht bekijken met de titel 5″ stappen om nu te nemen> .

Na mijn verloofde, Tuan Anh, en ik verloofde, herinner ik me dat ik naar hem keek en dacht: “Wow, spoedig zal hij mijn man zijn “! En ik kon gewoon mijn ogen sluiten en onze trouwdag in gedachten voorstellen. De bloemen, de jurk, hij stond aan het einde van het gangpad … en toen sloeg het me – we moeten dit allemaal plannen! Die gedachte beangstigde me en maakte me allemaal tegelijk enthousiast! Ik had meteen het gevoel van geluk en druk om de meest perfecte bruiloft te plannen voor mijn meest perfecte vent!

Ik ga je een klein geheim vertellen: ik heb nog nooit een bruiloft gepland! Dus ik had geen idee waar ik moest beginnen! Ik ging door een mentale checklist in mijn hoofd van: “Ok, ik heb mijn geweldige kerel-check. Hij vroeg me om met hem te trouwen. Hij koos de meest perfecte ring uit en verwende me volledig. Ik heb alles bij elkaar en ben klaar om mijn droomhuwelijk te plannen …? “Nou, alles wat ik kan zeggen is dat ik nu geloof dat ik het zo samen heb als het gaat krijgen, en ik heb echt een BLAST aan het plannen van mijn bruiloft!

Dus heb ik een paar tips voor jullie samengesteld over hoe je aan de slag kunt gaan in je huwelijksplanningsproces!

Waar te beginnen in uw huwelijksplanningsproces Liefde  huwelijk

Het eerste wat ik zou u adviseren te doen is te overwegen wat T heem die u wilt voor uw bruiloft.

Voor mij is het kiezen van het thema, of op zijn minst een kleurenschema, zo belangrijk in het planningsproces, omdat het andere beslissingen die je zou kunnen maken volledig kan dicteren. Als u een bruiloft gaat houden in de vorm van een buitenschuur, dan weet u dat u niet naar een overdekte kerklocatie hoeft te kijken.

Deze beslissing kan u ook helpen bij het beslissen in welk seizoen u uw bruiloft wilt hebben of dat u uw bruiloft binnen of buiten wilt houden. Voor mij wist ik dat ik pastelkleuren wilde hebben als ons kleurenschema. Ik hou ook echt van vintage en fijne dingen. Mijn verloofde houdt echt van natuurlijke elementen, zoals bossen, stenen, stenen dingen die hem eraan herinneren dat hij buiten is. Dus door deze factoren te bepalen, leidt het ons naar de beslissing van een openlucht lentehuwelijk.

Waar te beginnen in uw huwelijksplanningsproces Liefde  huwelijk

(Www.pinterest.com)

Een geweldige bron waarvan ik zeker weet dat iedereen het weet is … Pinterest! Ja, de moeder van alle dingen is schattig en heilig (ok, ik ben een beetje dramatisch, maar ik besteed wel ongeveer 90% van mijn vrije tijd aan Pinterest). Pinterest staat boordevol huwelijksideeën die je maar kunt bedenken! Als u bijvoorbeeld een formele trouwjurk met zwarte stropdas wilt, typt u dat in op de Pinterest-zoekbalk en maakt u zich klaar om u te verbazen over alle geweldige ideeën die Pinterest u biedt!

Het volgende ding dat helpt is om georganiseerd te worden

En een ander belangrijk element aan toe te voegen is in feite verblijven georganiseerd! Overweeg welk type systeem het beste bij u past! Als u meer een digitaal persoon bent, downloadt u een agenda-app en gebruikt u deze om belangrijke datums en deadlines voor uw bruiloft bij te houden.

Als je de ouderwetse pen-en-papier-deal prefereert, koop dan zelf een planner! Je kunt kiezen voor een erg dure, maar zelfs Walmart heeft geweldige planners die je kunt gebruiken om belangrijke to-do’s bij te houden!

De planner die ik gebruik, is de Vera Bradley Studentenagenda. Ik vind het geweldig dat het zo eenvoudig en schoon is en toch super schattig! Deze heb ik eigenlijk gewonnen in een give away op een bruids show waar ik naar toe ging, maar je kunt ze vinden in een Vera Bradley Store of online!

Waar te beginnen in uw huwelijksplanningsproces Liefde  huwelijk   Waar te beginnen in uw huwelijksplanningsproces Liefde  huwelijk

Een ander ding dat ik deed, was een Wedding Planning Binder kopen! Ik heb de mijne gekocht voor minder dan $ 20 online bij Amazon.com. Het is geschreven door Mindy Weiss, een bekende weddingplanner. Haar map is echt geweldig, omdat het elk klein detail voor je afbreekt! Het is een geweldige manier om jezelf georganiseerd te houden en alles wat met je huwelijk te maken heeft op één plek te houden!

U kunt ook een eenvoudige bruiloft tijdlijn Checklist gebruiken om de belangrijke dingen bij te houden!

Dit zijn enkele heel leuke checklists die je online kunt afdrukken, die dingen opsplitsen die je moet doen in elke maand voorafgaand aan de bruiloft! Deze zijn geweldig omdat je precies weet wanneer je dingen moet doen zoals: je verlovingsfoto’s, wanneer je je save-the-dates of uitnodigingen moet versturen, wanneer je je jurk moet kopen, enz. Mijn binder kwam eigenlijk met één, maar het is zeer gedetailleerd en bevat veel dingen die niet relevant zijn voor mijn bruiloft.

Dus ik heb er eigenlijk een voor je gemaakt dan je kunt downloaden in pdf-formaat! Ik zou willen voorstellen om het te downloaden en uit te printen, vervolgens door de maandweergave van je agenda te gaan en te kiezen op welke dagen je die taak wilt voltooien! Hier is degene die ik speciaal voor jou heb gemaakt !:

Waar te beginnen in uw huwelijksplanningsproces Liefde  huwelijk

Klik hier om de Weddingplanning Checklist te downloaden!

! Deze volgende stap is waarschijnlijk de belangrijkste en toch ook het minst leuke deel, en dat is: je budget instellen !

Het is erg belangrijk om je grenzen te kennen, en weet wat je totaal is dat je moet uitgeven aan je bruiloft. Als uw ouders degenen zijn die betalen voor uw bruiloft, nodig ze dan uit voor een koffiedatum, of neem ze mee uit lunch om hun spaarbedrag voor uw bruiloft te bespreken. Of als jij en je verloofde de rekening zoeken, bedenk dan hoeveel je wilt / nodig hebt om je bruiloft te sturen.

Pinterest is ook een geweldige bron voor het vinden van een wedding budget planner! Hier is een geweldige die ik heb gevonden, en het is de eerste die mijn verloofde en ik gebruikten in onze dagen vóór het bindmiddel (circa PB).

Waar te beginnen in uw huwelijksplanningsproces Liefde  huwelijk

(Budget Planner: http://hubpages.com/relationships/Planning-a-Silve-and-White-Wedding)

the average wedding in the United States costs nearly $30,000!! Leuk feit voor u: de gemiddelde bruiloft in de Verenigde Staten kost bijna $ 30.000 !! Dat is zoveel geld! Als je dat soort geld hebt, wees dan mijn gast en gooi de grootste bruiloft die je kunt! Ik heb echter niet zoveel geld en weet ook niet genoeg mensen om de rekening zo hoog te maken, dus we hebben ons huwelijksbudget op een comfortabeler niveau voor ons gezet.

De meeste van onze betalingen zijn pas in februari 2017 verschuldigd. Daarom hebben we ook een soort envelop-systeembudget opgezet om ervoor te zorgen dat wanneer die betalingstermijnen worden bereikt, we het deeg klaar hebben staan!

Zodra alle harde spullen uit de weg zijn, dan ben je vrij om naar de leuke dingen te gaan!

Dit omvat het kiezen van je huwelijksfeest, het zoeken naar die perfecte jurk en locatie, het uitkiezen van de cateraars en het menu (dit was het enige deel van het planningsproces waar mijn verloofde volledig over sprak – hij houdt echt van eten).

Vergeet niet om plezier te hebben tijdens de reis! Uiteindelijk is het doel van deze dag om de liefde te vieren die jij en je verloofde delen! Dus wat is het punt van benadrukken over elk detail? Dit kan je meer hoofdpijn bezorgen dan plezier!

Tuan Anh en ik hebben al vroeg afgesproken dat als ik te gestrest raak in het planningsproces, dan zou hij mijn dierbare … ik bedoel mijn binder … (Lol een beetje LOTR humor daar) weg van mij nemen, en hij en Ik zou uitstappen en iets leuks gaan doen waar we van genieten. Op die manier kan ik mijn gedachten afleiden van de stressvolle dingen en mezelf eraan herinneren wat echt belangrijk is!

Ik hoop dat dit je helpt om aan de slag te gaan op je reis naar huwelijksplanning! Als u specifieke vragen heeft, beantwoord ik ze graag! Je kunt hier commentaar plaatsen in de commentaarsectie, of ze tweeten aan mij @kaleigh_blogs ( Klik hier om mij te volgen op Twitter ) . Volg mij ook op Instagram @kaleigh_d_a, waar ik ook meer dingen publiceer met betrekking tot trouwplanning, het leven en leuke dingen!

Ik heb de komende paar dagen een aantal berichten om verder te gaan in deze richting om georganiseerd te worden in de huwelijksplanning! Eén ervan gaat over het maken van de ultieme trouwplanningset, en de andere gaat over apps en andere middelen die je tijdens je wedding panning-proces kunt gebruiken! Blijf dus zeker op de hoogte en volg mij op mijn social media-accounts om op de hoogte te blijven wanneer deze berichten omhoog gaan!

Waar te beginnen in uw huwelijksplanningsproces Liefde  huwelijk

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *