Wie heeft je haar beïnvloed?

Wie heeft je haar beïnvloed? Frisuren heeft beinvloed
Wie heeft je haar beïnvloed? Frisuren heeft beinvloed  Wie heeft je haar beïnvloed? Frisuren heeft beinvloed
Wie heeft je haar beïnvloed? Frisuren heeft beinvloed  Wie heeft je haar beïnvloed? Frisuren heeft beinvloed
Wie heeft je haar beïnvloed? Frisuren heeft beinvloed  Wie heeft je haar beïnvloed? Frisuren heeft beinvloed
Ok, Disney deed een onderzoek bij Britse kappers om de top 10 meest invloedrijke kapsels te vinden. Niet verwonderlijk dat Ariel in de top 10 is beland (en misschien is het niet verkeerd dat

Ik herinner me dat ik op de middelbare school naar Brigitte Bardot en Jane Fonda keek in hun vroege films uit de jaren 60 en bezwijmde over hun enorme haar. Dat is waar mijn liefde voor groot haar begon.

Ik heb zoveel kapsels en kleuren gehad. Ik hou ervan mijn haar te veranderen, de manier waarop het je hele look verandert, is waarom ik zo van haar houd. Ik knipte mijn haar bijna opnieuw met de strook van sterren met prachtige pixiesneden. haaridool” van mij.> Ik heb geen idee hoe ze haar platinaharen in zo’n geweldige conditie houdt. Het is een speciale haarzoektocht die ik moet volgen en het wonderantwoord moet vinden. Ook, hoe kan ze zo vaak in het openbaar verschijnen en toch nooit hergroei krijgen? Haar haar is een fenomeen.

Voor mijn haarstijlen word ik vaak geïnspireerd door de kapper zelf en de waanzinnige editorial looks die ze creëren voor catwalks en shoots. Ik probeer ze opnieuw te creëren op een manier die gemakkelijk en draagbaar is.

Ik zou graag willen weten wiens haar het meeste invloed op je haar heeft gehad? Wat is je favoriete kapsel? Van wiens haar zou jij de jouwe willen ruilen? Wie is jouw haaridool?

Afbeeldingen van SMH

Wie heeft je haar beïnvloed? Frisuren heeft beinvloed

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *